Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa sig inne i värmen och baka så här kommer ett himla smidigt tips på kanelbullar i långpanna
3 dl vetemjöl. 11,5 dl kokosflingor. 12 tsk bakpulver. 1150 g mjukt smör. 12 dl socker. 12 ägg. 11 dl mjölkTa ut smör och låt det bli rumsvarmt eller mjuka upp det i mikron i en bunke
Har ni trädgård. Om ja, har ni rabarber i era trädgårdar. Vi har det och det är jag glad för. Nu borde vi nog ha gödslat dem innan de växte till sig, men det blev liksom inte av
Ett av de första recepten som jag sparade när jag precis flyttat hemifrån var detta. Min jobbarkompis hade bakat en så god sockerkaka med smörkräm på som kallades för Tuppkaka
Smula jästen i en bunke och rör ut den med lite av den kallamjölken • Tillsätt resten av mjölken samt socker, salt ochkardemumma • Klicka i smöret i bitar, tillsätt mjöl och arbetadegen minst 15 minuter i maskin, eller ännu längre för hand •Låt jäsa i cirka 40 minuter
Förra gången det begav sig var när Sanna bjöd på ljuvliga morotscupcakes med pecan och kolasås. Jag har sagt det förr, men att baka är väl egentligen inte riktigt min grej
Smula jästen i en skål. Värm mjölken till 37° och häll över jästen. Rör om tills den lösts upp. Tillsätt socker, vaniljsocker, smöret i bitar, ägg och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.