Är du sugen på morotskaka men vill slippa äta matfett, socker, mjöl OCH disk. Då kan du göra dessa råa bollar som inte bara är hälsosamma för dig, utan de är även fruktansvärt goda
Morotskaka, fast i form av en liten nyttig boll. Bara att mixa ingredienserna och njuta (för vem har tid att vänta på en kaka i ugnen när man är sötsugen
Stir in carrots. 2 cups shredded carrots (about 2 medium carrots). Preheat oven to 350°F. Line a jelly roll (10×15”) pan with foil and spray with cooking spray (I like to use the spray with flour)
Classic Carrot Cake285 g vetemjöl1 tsk bakpulver1 tsk bikarbonat1½ tsk kanel1 tsk vaniljpulver3/4 tsk salt½ tsk ingefära1/4 tsk mald muskotnöt330 g rumsvarmt smör225 g ljust muscovadosocker110 g strösocker3 stora ägg1 dryg dl vattenca 650 g rivna morötterFrosting225 g rumsvarmt smör450 g creme cheese½ tsk vaniljpulverrivet skal av ca 1 citronca 2 paket florsockerSätt ugnen på 175 grader (ca 150 grader i varmluft)
Form into to 12 balls. Som jag har nämnt tidigare har jag gärna sådana här bollar i kylskåpet, för de är perfekta att äta när man snabbt behöver fylla på med energi och så är de väldigt goda med en kopp kaffe
Jag har ju provat att göra cake balls med flera olika sorters kex och här kommer ännu en variant. Dessa cake balls är gjorda på Ballerina choko och doppade i Marabou mjölkchoklad
Om någon, mot all förmodan och dennes bättre vetande, skulle be mig om ett liknande råd så skulle det bli "You can never have too many recipes with chocolate, peppermint or on carrot cake"
Add the carrot, almond flour, mustard and spices and stir with a. 1 carrot, grated. 1 carrot. Jag äter gärna biffar gjorda på bönor för att det är gott och mättande
I’ve been reading on a couple of blogs about a carrot cake oatmeal. I thought it sounded delicious, since carrot cake is one of my favorite cakes (my best recipe is here)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.