Dessutom hittade jag en variant med en senapsdressing i julklappsboken ‘Stora boken om Vin & Mat’ av Christer Berens ochcarpaccion i kombination med denna dressing och ett glas italiensk soave var nästan genialiskt
Eftersom det är fredag är det här en perfekt förrätt för att börja helgen med lite lyx. Vi skickade även med ett recept på en väldigt enkel och god carpaccio på salmalax med en vinegrette på just peperoncini
Halstra kalvinnanlåret i en mycket het stekpanna utan fett runt om och gnid sedan in det grovt salt. Tvätta och koka sedan betorna i rikligt med vatten tillsammans med krondill
Blanda olivolja, balsam- och hallonvinäger och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra rikligt. Skiva kalvköttet tunt och lägg på ett stort vackert fat
När de åkt hem drog maken iväg till gymmet och barnen hoppade i säng vilket gav mig tid till lite mys med senaste tidningen, "Leilas country living" å en kopp kaffe och en kaka
Jag bryter av lyxmaten med ett bra vardagsrecept, någon måtta får det ju lov att vara. Hade ett gäng kycklingfileér och inga idéer och inte så mycket hemma i kylskåpet och var alldeles för lat för att ge mig ut till affären
Vispa ihop socker och ägg lätt. Mät upp mjöl kakao och vispa ner i äggsmeten tillsammans med smöret. Häll i smeten i formen och klicka ut nutella över kakan
Med smak av kardemumma och kanel samt lite sting. Jag testade att ugnsrosta nötterna med garam masala och det här är andra omgången under två veckor som jag har gjort en stor sats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.