Caroline bjöd på denna goda silltårta när vi hälsade på henne. Ni måste prova den också. ). 8-10 port100 g kavring50 g smör3 gelatinblad1 ½ dl turkisk youghurt1 ½ dl gräddfil1 syrligt äpple1 stor brk matjesillfiléer1 röd lök1 dm purjolökklippt dillKläm fast ett bakplåtspapper i en springform
Vispa ihop äggvitan i en skål. Lägg kokosen på en tallrik. Doppa kanten på 4 cocktailglas först i äggvitan och därefter i kokosen så att det bildas en tunn kokosrand på glasen
Carolines Grillmarinad. Här kommer ett litet recept på en marinad som jag alltid använder mig av. Med undantag när vi är ute med båten då jag fuskar lite med färdig marinad i påse
Pajdeg. 3 dl mandelmjöl. 0,5 dl skalade sesamfrön. 40 gram smör. 1 msk fiberhusk. 1 tsk salt. 1 ägg. Mixa mandelmjöl och sesamfrön i mixer/blender – lägg i resterande ingredienser och kör till en deg
Den här goda rätten gjorde jag till middag häromdagen, supergott. Receptet hittade jag på 56 kilo. se. Om man äter strikt LCHF så kanske inte denna rätt passar eftersom den innehåller lite mango chutney som är sött
Till rendang ska man väl egentligen servera någon typisk indonesisk sidorätt, men jag hade en gurka hemma och tyckte att det skulle passa bra med en svalkande gurksallad till den heta curryn, så jag gjorde en favorit, nämligen thailändsk gurksallad, som jag hämtat från min bloggande vän Carolines blogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.