Caroline i köket
www.carolineikoket.com
www.carolineikoket.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 burk kokosgrädde, 400 ml
  • 13 stora avokador
  • 12 msk pressad lime                
  • 1 salt
  • 12 passionsfrukter
  • 11 liten vitlöksklyfta
  • 1300 –400 g räkor med skal
  • 1 rivet skal av 1/2 lime
  • 1 pressad saft av 1 lime
  • 12 tsk hackad röd chili
  • 12 msk hackad koriander
  • 11 msk hackad mynta
  • 1 rostade kokoschips
  • 1 koriander och mynta
  • 1 lime
  • 1200 g philadelphiaost
  • 11 pressad vitlöksklyfta
  • 12 dl finhackade maskrosblad
  • 12 krm rivet citronskal
  • 11 msk olivolja
  • 1 flingsalt
  • 1½ dl hackad gräslök
  • 1 bröd, t ex danskt rågbröd eller baguette
  • 1 lufttorkad skinka
  • 1 rädisor
  • 1 jordgubbar
  • 1 nektariner
  • 11 kg laxfilé med skinn, jämntjock mittbit
  • 1 rivet skal av ½ citron
  • 11 tsk citronpeppar
  • 1250 g coctailtomater, gula & röda
  • 12 msk pressad citron
  • 11 ½ tsk agavesirap eller flytande honung
  • 11 –1 ½ tsk finhackad röd chili
  • 1 nymald peppar
  • 12 msk hackad persilja
  • 14 –5 msk repade oreganoblad
  • 12 äggulor
  • 11 tsk pressad citron
  • 12 tsk dijonsenap
  • 11 –1 ½ färsk basilka
  • 11 ½ dl rapsolja
  • 1800 g färsk– eller delikatess potatis
  • 12 msk olivolja
  • 1250 g grön sparris                
  • 15 salladslökar
  • 11 ½ dl tinade edamamebönor
  • 125 g färsk babyspenat
  • 14 äggvitor
  • 12 dl strösocker        
  • 13 msk kakao
  • 11 tsk balsamvinäger
  • 11 msk majsstärkelse 
  • 1100 g grovhackad mörk choklad med seasalt
  • 1 Fyllning
  • 1300 g rabarber
  • 11/2 dl vit baksirap
  • 11 kanelstång
  • 11 tsk potatismjöl
  • 15 dl vispgrädde
  • 11 1/2 msk vaniljsocker    
  • 1 jordgubbar och strimlad mörk choklad med seasalt
  • 1100 g smör
  • 1300 g danskt rågbröd 
  • 11 burk kikärter, 400 g
  • 14 msk tahini 
  • 11 ½ tsk spiskummin
  • 12 stora vitlöksklyftor 
  • 1 rivet skal av 1 citron
  • 12 ½ msk pressad citron 
  • 1200 g philadelphiaost  
  • 11 gelatinblad
  • 1125 g kesella
  • 11 hackad rödlök
  • 11 ½ krm cayennepeppar 
  • 1 ca 250 g vindruvor med kvist 
  • 1 ca 250 g coctailtomater
  • 1 ca 10 rädisor
  • 11 ½ –2 dl oliver                    
  • 11 strimlad chili
  • 1 ca 3 msk pumpakärnor    
  • 1500 g färsk– eller delikatesspotatis
  • 1500 g räkor med skal
  • 11/2 gurka
  • 112 rädisor
  • 11 mango
  • 12 avokado
  • 12 dl tinade edamamebönor
  • 11 dl stimlad mynta
  • 11 dl strimlad koriander
  • 165 g späd sallad, t ex röd mangold eller babyspenat
  • 12 msk rostade sesamfrön
  • 1 ärtskott
  • 11 röd chilifrukt
  • 12 vitlöksklyftor
  • 12 msk grovt riven ingefära
  • 14 msk japansk soja
  • 11 msk agavesirap           
  • 12 tsk ättikssprit, 12%
  • 12 msk rapsolja
  • 13 dl helt durumvete (t ex ekologiskt från Frebaco kvarn)
  • 1 vatten, se mängd på förpackningen
  • 11 tärning grönsaksbuljong
  • 13 +2 msk olivolja
  • 12 hackade vitlöksklyftor
  • 11 dl naturella pistaschnötter
  • 11 1/2 dl strimlad purjolök      
  • 12 dl hackad persilja
  • 11 dl hackad dill          
  • 1250 g grön sparris 
  • 12 små fänkålsstånd
  • 1150 g rädisor  
  • 12 dl turkisk yoghurt
  • 1 rivet skal av 1 ekologisk citron
  • 11 tsk flytande honung
  • 14 portionsstora fiskar, fjällade och urtagna, t ex Guldsparid
  • 1    eller 2 lite större à ca 750 g (t ex Seabream, Uer eller Gös)
  • 1 olivolja    
  • 1 färska örter, t ex persilja och koriander
  • 12 lime
  • 1 extra lime till servering, som grillas  
  • 1150 g smör
  • 1 rivet skal av 2 lime
  • 11 riven vitlöksklyfta
  • 12 tomater
  • 11 liten rödlök
  • 11 vitlöksklyfta
  • 11 dl hackad koriander
  • 11/2 dl hackad mynta
  • 12 passionsfrukter      
  • 1250 g mandel      
  • 1150 g rumsvarmt smör            
  • 13 dl strösocker
  • 12 ägg
  • 1 ca 6 dl vetemjöl
  • 12 tsk bakpulver
  • 13 tsk vaniljpulver 
  • 11 ½ tsk nystött kardemumma
  • 1600 g torskrygg   
  • 12 hårdkokta ägg
  • 1300 g potatis av fast sort
  • 11 palsternacka
  • 11 morot
  • 11/2 purjolök
  • 1 smör
  • 13 dl vitt vin
  • 13 dl vatten
  • 12 msk fiskfond
  • 14 msk finriven färsk pepparrot
  • 1 ca 3/4 dl hackad dill    
  • 1 ca 3/4 dl hackad persilja   

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.