Hej mina vänner, håll i hatten. Jag menar det, här kommer ett riktigt gott recept för köttälskaren. En smakrik sommarrätt som är rätt enkel att slänga ihop
Den här rätten är väldigt snabb och enkel att göra, tänk bara på att ha alla ingredienserna färdigt skurna och uppmåttade i skålar så det blir lätt att bara hälla i eftersom
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Varför kör hon engelska helt plötsligt nu då kanske ni undrar. -) Jo, jag har börjat titta på Gordon Ramsay´s nya serie på åttan "Ultimate cookery course"
Pulled beef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Pulled beef. Pulled pork har ju blivit supertrendigt och vi ville också prova på detta till sist, inte minst för att det låter himla smidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tills middagen är färdig
Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Pulled beef. Servera tortillabröden med en fyllning av pulled beef, guacamole, hackad rödlök, sallad och ev någon salsa (jag använder en äppelsalsa från Kiviks musteri)
. Ok, det här är långt ifrån en soppa som får kalla sig genuint vietnamesisk. Det är istället en soppa som jag lagat med den äkta vietnamesiska soppan i minnet (från favoritrestaurangen i Malmö) och efter bästa förmåga försökt efterlikna soppan jag äter nästan varje gång jag är i Malmö
Pulled beef är inte lika vanligt, ännu. I går gjorde jag en pulled beef i min Crock-Pot Slow Cooker. Har du inte testat pulled beef förut är det dags nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.