Caprese på Mastios vis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 500 g blandade små tomater
  • 12 mogna nektariner
  • 1400 g buffelmozzarella
  • 13 msk havrekärnor
  • 1 smör
  • 11 dl gräsig olivolja
  • 12 tsk salt
  • 110 blad basilikaDela tomaterna slarvigt och krossa dem med händerna, lägg dem tätt i en grund skål eller på ett fat. Klyfta nektarinerna och fördela dem över tomaterna. Riv itu mozzarellan i mindre bitar och lägg dem slarvigt över frukterna. Rosta havre i smör tills den är gyllene och strössla dem över mozzarellan. Ringla över olivolja, mer än du tror, strö över salt och fördela över basilikan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.