För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad cannelonimed spenat och ricotta
Häll på rejält med smet på varje del och lägg på de delade tomaterna och rulla ihop. Häll över resten av smeten och toppa med resten av den rivna osten
Canneloni. Krossa de hela tomaterna med en trägaffel. Canneloni. Smaka av såsen med salt och peppar. Skölj spenaten och lägg den i en panna med lite smör
Cannelonisar kan man fylla med mycket. Idag nöjer jag mig med färdiga färska plattor. Vill ni inte förkoka så rekommenderar jag att ni läger cannelonisarnamed ganska bra mellanrum och verkligen ser till att såsen är båda över, under och på sidorna så att den kan koka i det
Men eftersom jag sedan flera år tillbaka äter mejerifritt, anpassade jag denna rätt efter mina behov genom att laga den med mitt recept på glutenfria pasta/lasagneplattor och kokosgrädde istället för crème fraiche
Vi ska snart åka mot Skärhamn för att äta lunch på Vatten och med tanke på hur bra det var förra året ser jag väldigt mycket fram emot att komma dit igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.