Cannelloni med spenat, ricotta och rökt skinka
Anna Ztyle -
Anna Ztyle -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 pkt passerade tomater
  • 2 tsk torkad oregano
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 nypa socker
  • 1 tsk salt
  • 1 paket färsk spenat
  • 70 gram
  • gr
  • 1 pkt rökt skinka ca
  • 1 pkt Philadelphia ost
  • 1 burk ricotta ost ca 250 gr.1 tsk salt Svartpeppar 1 tsk oregano 2 dl riven parmesan 1pkt Cannelloni från Barilla Några körsbärstomater Gör såhär: 1. Sätt ugnen på 200 grader.Häll alla ingredienserna till tomatsåsen i en kastrull. Koka upp, låt det sedan puttra medans fyllningen görs.2.Hacka spenat och skinkan. Häll ricottan och phildelphiaosten i en bunke. Lägg i den hackade spenaten och skinkan, oreganon, salta och peppra efter smak. Rör tills allt blandat sig ordentligt.3.Fyll sedan cannelloni rören med fyllningen med hjälp utav en spritspåse. Kan klickas i med sked också men det går betydligt snabbare med en sprits.4.Häll lite utav tomatsåsen i botten på en ugnsform och fördela cannellonin. Häll på resten utav tomatsåsen och strö sist över parmesanosten och cocktailtomater.5.Grädda i ugn ca 20 min eller tills pastan blivit mjuk. Servera med en god grönsallad till.Ha en trevlig fredag och smaklig måltid!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.