Igår blev det spenat- ochricottafylldacannellonimedmustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Alltså föll det sig så att jag härom kvällen hade en egen hemmakväll framför TVn och passade på att pyssla ihopÂcannelonirörmed en fyllning av ricottaostochspenat, gratinerade under ett generöst lager ostsås
Häll lite olja på en plåt med bakplåtspapper och fördela rödbetsbitarna jämnt. Men ska jag vara helt ärlig smakar det faktisktlikadantmed blodgrape, samt med enbart rödbetor
Häll över tomatsåsenochsprid ut den så att den täcker. Tomatsås. Denna gång testade jag mig på att göra cannelloni (fyllda pastarullar) och resultatet blev väldigt lyckat
Häll lite utav tomatsåseni botten på en ugnsform och fördela cannellonin. Häll på resten utav tomatsåsenoch strö sist över parmesanosten ochcocktailtomater
Koka upp tortellinin (jag brukar koka medbroccolibuketternai samma vatten mot slutet av koktiden) samtidigt hackar du löken ochspenaten om du vill ha den imindrebitar
Skölj spenatenoch stek den tillsammansmedvitlökeni smör och en skvätt olivoljai ett par minutertillsspenaten ”krymper” kläm därefter ut överflödig vätska från spenatenmed händerna eller med två skedar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.