Cannelloni med köttfärs & spenat inspirerat av Paolo Roberto 12 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g färska pastaplattor
  • Fyllning
  • 400 g nötfärs
  • 2 spray olja
  • 1 liten finhackad gul lök
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 250 g hackad fryst spenat, upptinad och avrunnen
  • 1 dl färskriven parmesanost
  • 2 msk matlagningsgrädde max 15%
  • 1 ägg, lätt uppvispat
  • 1 tsk torkad oregano
  • Salt och svartpeppar
  • 3 dl minimjölk
  • 2 msk mjöl
  • 2 dl crème fraîche parmesan & vitlök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.