Cannelinifylld Portobello med Karl-Johansvampsmör
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 4 stora Portobello
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk balsamicovinäger
  • Salt & svartpeppar
  • 1 burk cannelinibönor
  • 2 klyftor vitlök finhackat
  • ½ dl finhackd schalottenlök
  • 1 tsk finhackad färsk rosmarin
  • 2 msk hackad persilja
  • 4 skivor skuren prosciutto
  • 2 nävar babyspenat
  • Salt & svartpeppar
  • 2 dl riven parmesan
  • Fyll bönblandnigen i den penslade Portobellon, fördela jämt och strö över parmesanosten.
  • Gratinera i ugn på 200 grader i 10 minuter
  • Aromsmör på Karl-Johansvamp
  • 20 g Torkad Karl-Johan (blötlagt och finhackad)
  • 150 g smör
  • s/p
  • ½ tsk Italiensk salladskrydda
  • 4-5 droppar sriracha (stark asiatisk sås)
  • 2 msk schalottenlök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.