½ dl avocadoolja - rapsolja eller kokosolja fungerar också. Det innehåller massor med bra proteiner, vitaminer, mineraler och nyttiga fettsyror, och gör alltså brödet ännu ett snäpp mer näringstätt
Det är enklare än man tror att fixa fikat till ettglutenfritt och mjölkfritt barnkalas. Det finns såklart mer hälsosamma alternativ till kalaset och det är näst intill lite sorgligt att kalas alltid skall förknippas med socker, därför lovar vi att göra ett blogginlägg inom kort med mer hälsosamma tips
I helgen åker jag till Oslo för att delta i Holmenkollenstafett med jobbet, är tillbaka nästa vecka. När jag ska till jobbet cyklar jag förbi en Kiwibutik, dom har en sorts fryst glutenfritt bröd och det är alltid slut eller kanske aldrig påfyllt
Baka mitt i ugnen i ca 15-20 min. Gör såhär. Blanda ägg och keso i en bunke. Mixa dem med en stavmixer tills keson blir lite slät, då slipper du kesoklumpar i brödet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.