Tillsätt det smälta smöret och mjöl blandat med bakpulver och rör om. Blanda alla ingredienser i en kastrull och sjud under omrörning på medelvärme tills blandningen tjocknar
Byt mjölken mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Spänn fast ett bakplåtspapper i en form med löstagbar kant ca 24 cm i diameter (för 10 bitar), eller smörj formen med matfett. Grädda kakan i nedre delen av ugnen 20-25 minuter. byt ut äggen mot no-egg ersättning alternativt 2 tsk bakpulver och 4 msk vätska (för 10 bitar)
Min svärmor bjöd på en väldigt god toscakakamed kokos när vi hälsade på i Stockholm sist. De recept jag hittade på nätet var alla chokladkakor med kokosglasyr, vilket säkert är gott, men inte vad jag var ute efter
Tillsätt mjölet, blandat med bakpulvret, smöret och vispgrädden. Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant (ca 24 cm i diameter). Grädda toscakakan i nedre delen av ugnen 20-25 minuter
Tosca 100 g mandelspån 50 g pistage (detta hoppade jag över och ersatte med mandelspån) 100 g smör 1 dl strösocker 2 msk vetemjöl 2 msk mjölk 1 nypa salt (Obs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.