Montera din smörgåstårta och lägg tre brödskivor på längden på ett fat. ca 250-300 g skagenröra (köp färdig eller gör egen). 12 skivor formfranska ca 250 g färskost ca 0,5 dl crème fraiche Smör att steka i 2 rädisor 1 knippe ärtskott 0,5 tub Laxpastej från Abba ca 250-300 g skagenröra (köp färdig eller gör egen) 1 knippe bladspersilja 3 skivor lax, kallrökt Penséer
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Alltså den här smörgåstårtan. Receptet på smörgåstårtan hittade jag hos Smaskelismaskens. 4-6 msk tomatpuré. Gratinera i 225 grader i ca 15-20 minuter. 4-6 msk tomatpuré
Jag satt och bläddrade bland lite gamla recept och hittade detta på en klassisk pannbiff. Detta är nog ett ganska klassiskt recept, men jag har experimenterat fram min version för att efterlikna det som min farmor en gång lagade
En mumsig smörgåstårta som serverades med sallad och vitlökssås. Gratinera i 225 grader i ca 15-20 minuter. 4-6 msk tomatpuré. -Mama Skogly ♥ ca 6 port. 4-6 msk tomatpuré
Denna goda smörgåstårta bjöd jag på när sonen fyllde 10 år. Det här behöver du till en smörgåstårta (6 personer). Gratinera i 225 grader i 15-20 minuter. 15-20 minuter Se
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Lager nr 1. Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Häll över grädden och låt röran koka en stund, grädden ska kokas in i röran
smörgåstårta,. Ingredienser 1 pkt Hönökaka, 3 st250 g rökt skinka1 bit purjölök2-3 champinjoner200 g skinkost1 Creme Fraiche½ pkt körsbärstomater200 g riven ostsalt & peppar Gör såhär. Grädda på 225 grader i 20-30 minuter. 2-3 champinjoner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.