Cajunkryddad böngryta med hash browns
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Cajunkryddad böngryta (som faktiskt finns på riktigt)
  • 4 - 6 portioner 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta ca ½ msk rapsolja
  • 1½ - 2 dl hackad grön paprika (jag tog sivripaprika, som är lite starkare än vanlig paprika)
  • 1 ½ msk cajunkrydda (se recept här)
  • ½ tsk Coleman´s senapspulver
  • 1 tsk Louisiana hot sauce
  • 250 g krossade tomater
  • 1 dl vanlig chilisås (jag använder Felix)
  • 200 - 250 g hemkokta svarta bönor (se här) alternativt 1 avrunnen tetra eller 1 avrunnen normalstor burk konserverade svarta bönor.
  • 1 normalstor burk, ca 420 g, vita bönor i tomatsås
  • ½ tsk salt, eller efter smak
  • En variant av hash browns
  • 4 - 6 portioner 1 ½ kg potatis
  • 1 gul lök
  • 1 - 1 ½ tsk salt
  • Rapsolja eller liknande olja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.