Lägg i en mixerkanna tillsammans med ägg, dijonsenap och vinäger. Mixa på medelhög hastighet och tillsätt under tiden oljan droppvis i en tunn stråle genom det lilla locket på mixerkannan
Ingredienser Portioner. 4 Kyckling 900 g fast potatis 2 röda paprikor 2 tomater 2 msk olivolja salt och peppar 1 kg kycklinglår 3 vitlöksklyftor Syrad lök 1 gul lök 1/2 citron Ärt- och basilikakräm 1 dl vispgrädde 250 g gröna ärter 1/2 kruka basilika Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Och älskar att äta mysmiddag en helt vanlig torsdag utomhus med folk jag tycker om. Älskar dessutom hemmagjord caesarsallad - bland det bästa som finns på sommaren
Caesarsalladmed räkor och hemmagjord casesardressing, perfekt till en lillördag som denna. Caesarsallad är en storfavorit och jag beställer nästan alltid det ute till lunch
Börja med dressingen. Det är inte ofta som jag får god caesarsallad när jag beställer det ute. Mixa ihop ägg, sardeller, olivolja, vitlök och citron med en stavmixer
Skiva rödlök, salladslök och blanda ner i salladen tillsammans med sockerärtor. Tillred dressingen genom att mixa samman sardeller, äggula, vitlök, fetaost och kvarg till en slät massa i en matberedare eller med en stavmixer
Blanda potatisen med hälften av olivoljan i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Bryn kycklingen i resten av olivoljan i en stekpanna tillsammans med krossade vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.