Arla® Svenskt Smör. 125 g Arla® Svenskt Smör. 2 dl Arla® mjölk. Receptet gäller för 4 port 125 g Arla® Svenskt Smör 3 dl vetemjöl 2 msk vatten Fyllning. 1 zucchini 1 gul lök 1 vitlök Arla® Svenskt Smör 1 tsk örtkryddor, t ex rosmarin, timjan eller salvia 3 tomater 150 g Apetina® vitost 2 ägg 2 dl Arla® mjölk 1 tsk salt 20 kärnfria oliver
grekisk yoghurt. Smörstek nötterna på medelhög värme. Låt svalna. Fördela yoghurten i 6 mindre glas. Lägg i nötter och björnbär och ringla över honungen
Innan jag går in mer på den här fantastiska frukostskålen med grekisk yoghurt toppad med bovetecrunch och blodapelsinchiasylt måste jag avslöja den lyckliga vinnaren av påsktävlingen jag höll i här på bloggen
Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Tillsätt färs och pressad vitlök. Bryn tills allt har fått lite färg och är jämnt smuligt
8 port1,4 kg bakpotatis, pricka hela med en gaffel120 gram smör2 dl vispgrädde5 dl grekisk yoghurt, rumstempererad2 msk färsk gräslök, hackad plus 1 msk till garnering (valfritt)flingsaltnymalen svartpepparGör så här
low carb proteincrêpes fyllda med persika och grekisk yoghurt. fyllda med persika & grekisk yoghurt. Blanda grekisk yoghurt, proteinpulver, vaniljpulver och stevia strö i en skål
Vi passade på att laga en rätt med Arla Syrad Grädde som vi fått testa via Buzzador. Arla Syrad grädde har syrats med mjölksyrabakterier för en lite syrligare smak, men ger en krämigare konsistens än vanlig grädde och behöver ej redas av
½ dl grekisk yoghurt. ½ dl grekisk yoghurt. Ibland älskar jag Instagram lite mer än vanligt. Som när någon i mitt flöde lägger upp en bild på stekt gröt, och jag direkt känner varföööör har jag aldrig tänkt på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.