In today's recipe, I filled portabellos with mixed vegetables, spinach, chickpeas andgoatcheese. Eating stuffed vegetables is yummy and you have left-over sauce, it is perfect to fill vegetables with it
Spoon dollops of remaining tomato sauce on top of the rolls and sprinkle with mozzarella cheese. In a large bowl, combine ricotta, spinach, artichokes, parsley, mozzarella, garlic, and egg
Add the butternut squash, chili, rosemary and bullion cube. För några dagar sen köpte jag en butternut squash, antar att man kan kalla den butternut pumpa på svenska
Meanwhile, to prepare the filling, combine eggs and softened goatcheese in a mixing bowl. To prepare crust, combine flour, cornmeal, sugar, and salt in the bowl of a food processor (or a large mixing bowl if mixing by hand)
Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå lite bland och trist i kryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac andcheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac andcheese så bara måste ni prova detta recept. Mac andcheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Blanda ned osten och rör tills den smält ned helt. 3 dl standardmjölk. Så här gör du. Smält smör i en tjockbottnad kastrull, gärna gjutjärn, vispa ned mjölet och bryn i ca 2 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.