During winter I love warm soups (even if this winter has not been so cold). It's almost like the body is saying during October until March warm soups are a necessity
A couple of days ago I bought a butternutsquash that I made a soup of. För några dagar sen köpte jag en butternutsquash, antar att man kan kalla den butternut pumpa på svenska
Skala butternutsquashen. Det smakade som butternutsquash soppa utan muskot. En butternutsquash väger i princip aldrig 750 gram har jag upptäckt men jag tar alltid hela ändå och häller på mer eller mindre vatten. Jag brukar ta en liter vatten och två buljongtärningar på 750-1000 g butternut
Borsta butternutskivorna med olivolja och placera dem på en plåt med bakpapper. Borsta olivolja på ena sidan av varje bröd, dela ut squash, mozzarella, och oregano jämnt över 4 av de 8 brödskivorna. ) 1 mellanstor butternutsquash
Ett blogginlägg med pumpa eller butternutsquash så här på höstkanten. Jag tyckte om smaken av butternut i de här muffinsen och nu mikrade jag bara butternutbitarna men nästa gång ska jag testa att ugnsrosta dom istället
I added roasted butternutsquash and parsley. Jag blandade i ugnsrostad butternutpumpa och persilja. När risotton nästan är klar, blanda i butternutsquash, smör och ost
Till gårdagens middag slog jag slag i en rätt jag länge velat prova, butternutsquash lasagne. INGREDIENSER (ca 5 portioner)1 medelstor butternutsquash. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 1 medelstor butternutsquash
Gratinerad butternutsquash. 1 mellanstor butternutsquash. Börja med att sätta på ugnen på 200 grader, skär sedan upp pumpan på mitten och gröp ur kärnhuset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.