Placera bullarna i pappersklädd långpannamedlite mellanrum så att det finns plats för jäsning. När degen lossar från bunken är det tillräckligtmed mjöl
Pensla meduppvispat ägg. äggpärlsockerSmula ner jästen i en stor bunke/assistent. Pensla med ägg och strö över pärlsocker precisinnan "kakan" ska bakas
Butterkakailångpannan det är smart, många blir det och är otroligt goda. Glömde att ha i kardemumma i degen, så jag tillsatte det i smörkrämen istället
Silviakakan är en kaka med glasyr som jag smaksätter medantingenlime eller citron. Förresten är Silviakakan den ljusa motsvarighetentill Kärleksmumskaka ilångpanna, också riktigt gott
Jag riveralltidmandelmassan och blandar den medlite grädde. Jag blandade bara ihop allt med en elvisp, men man kan köra imixer om man vill ha den lite fastare och mindrekornig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.