13 msk
rostade solroskärnor1. Värm ugnen till 200°C. 2. Smörj en avlång form. Blanda alla torra ingredienser. Rör i filmjölk, aprikoser och russin och rör till en kladdig deg. Ös upp degen i formen och strö över solroskärnor. 3. Grädda mitt i ugnen ca 45 min tills en sticka är torr när du sticker i den tjockaste delen. Låt det svalna i formen.
Dessa lättbakade, saftiga fullkornslimpor är jättegoda och nyttiga. Förutom grovmalet rågmjöl så innehåller de också godsaker som rågkross och solrosfrön, vilket ger ett härligt tuggmotstånd och ett extra fibertillskott
Sagt och gjort, i torsdags när jag kände mig sådär väldans baksugen vevade jag ihop en busenkeloch enligt killarna världsgod dessert av endast två, japp du läste rätt, två ingredienser, dumlekolor och vispgrädde
Jaja, det dröjer tills vi kan kasta långkalsonger och broddar, plocka tussilago och brista ut i det berömda vårskriket (ni vet det där som Ronja Rövardotter bara var tvungen att få ur sig när våren hade anlänt), men ändå
Här har vi ett busenkeltoch väldigt gott recept på hemmagjord daim. Här har du bas-receptet, vill tillägga att det är urgott att tillsätta riven apelsinskal och apelsinsaften från frukten
Skiva frukten och lägg i lager i en ugnsfast form. Servera med glass och sen är det bara att njuta. In i ugnen på ca 150-175 grader i ca 10 min, eller tills chokladen smält och frukten blivit varm
Ta brödet ur formen och låt svalna på galler eller i en handduk. Frukt och nötbröd,. Frukt och nötböd. Detta är ett otroligt lätt recept som passar alldeles utmärkt till en kopp te i höstrusket
Du kan få din frukt och dina grönsaker att hålla längre. Men det finns en del knep att ta till för att bevara fräschören hos dina grönsaker och frukter längre
Att ha frukt i mat piggar upp och ger en fräsch touch. Och avokado är ju faktiskt en frukt. Igår kväll lagade jag en thaikycklinggryta till middag och salladen som jag gjorde till den toppade jag med apelsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.