Burrito bowl med svarta bönor, salsa och guacamole (vegan, glutenfritt)
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 portioner
  • 500 g torkade svarta bönor, blötlagda över natten
  • 4 msk + 0,5 dl olivolja
  • 3 paprikor, en av varje färg, delade
  • i 2–3 cm stora bitar
  • 2 gula lökar, skalade och delade i 2-3 cm stora bitar
  • 1 röd chili, grovt hackad
  • 6 vitlöksklyftor, grovt hackade
  • vatten
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 knippe färsk koriander, hackad
  • 5 msk olivolja
  • 4 –6 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 paprika, finhackad
  • 1 röd chili, finhackad
  • 1,5 tsk malen spiskummin
  • 3 burkar svarta bönor, sköljda och avrunna
  • 1 dl vatten
  • 1,5 tsk salt
  • 2 msk limesaft
  • 0,5 dl färsk koriander, finhackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.