Marinera kycklingen med yoghurt, vitlök och ingefära i 12 timmar, minst 1 timme. Fräs sedan gul lök med gurkmeja, spiskummin, kardemumma, vallmofrön och chili i 1 minut
Dela kycklingen i portionsbitar. Skala och hacka löken och vitlöken. Dela chilin på längden, skrapa ut kärnorna och skär pepparfrukten i tunna strimlor
Ansa alla tomater från kvistar och lägg i mixern. Det är en nyttig och hälsosam kycklinggryta. Här kommer receptet på den underbart goda måltiden jag tillagade i söndags
Krämig kycklinggryta smaksatt med curry & Sabinas egna ris. Det var ett tag sedan jag la ut ett recept, och här kommer ett- MEN inte mitt recept, jag har en annan liten överraskning till er
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna gnocchi) ca 600 g kycklingfilé 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 dl pesto paprika 250 g körsbärstomater Att ha hemma 1 msk olja salt peppar 1/2 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.