Red, om så önskas, avgrytanmedmaizena. Att jag valde att göra just den här grytan beror på att jag blev oerhört nyfiken på hur engrytamedchoklad i smakar, och nu när jag vet kan jag berätta att det inte alls var en obehaglig smakupplevelse, snarare tvärtom
Grädda i långpanna med bakplåtspapper i mittenavugnen tills kakan nästan är torr. Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
sedan i med lite vatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. Jag tycker det är kul att bara slänga i saker och se vad det smakar jag följer inte recept slaviskt och ja det blev superdupergott såklar
Idag så har det stått enjärngryta och puttrat på spisen i några timmar när mina grytbitar har fått koka riktigt möra, en härlig smak får det av att långsamt puttra med vin, lök, morötter och palsternacka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.