Häll i kokosmjölk, limeblad, bönor, sötpotatis, selleri och fond, blanda runt, koka upp och låt det puttra tills potatisen mjuknat, tiden beror på hur stora bitar du skurit potatisen i
Testa att servera sötpotatisenmed banan, jordnötssmöroch kakaonibs. Tricket är att först picka den runt om med en gaffel, och sedan blöta ner ett hushållspapper som ni lindar in sötpotatisen i, innan den micras
Mosa bönorna med en ballongvisp eller gaffel i en bunke. Det här receptet hittade jag på Coops hemsida och det var faktiskt första gången jag gjorde burgare på just svarta bönor
När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvarta bönor och tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
Tvätta sötpotatisarnaoch pricka dem med hjälp av en gaffel. Nu är det förvisso en del privata och till en början okända bloggare som på grund av sitt matlagande, och/eller fotograferande, som kommit att jobba med det på heltid
salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1 burk/kartong (380 g) svarta bönor, sköljda. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.