Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Häll ut det mesta av marinaden från paprikanoch tillsätt paprikanoch blanda runt
Ta ut formen med potatis, lägg paprikahalvorna uppepå potatisarna och låt det stå i ugen i c. Servera med ett bröd till som du gillar och kanske en grönsallad
Det var som att det var gjort för mig med kombinationen aubergine, vitlök ochfeta. skär runt det gröna fästet och gör sedan fyra jämnt fördelade skåror längs med hela
Strimla soltorkade tomater och blanda med smulad fetaost, crème fraîche och rivet citronskal. Skär bort kärnhusen och klicka i röran i varje paprikahalva
Pressa i smulad fetaost nästan hela vägen ut. Salta och gnid in paprikanmed olivolja. Sila bort eventuell vätska och blanda med hackad persilja, salt och olivolja före servering
Ta ut paprikanoch lägg upp på fat och droppa över balsamvinäger, pinjenötter (rosta dem gärna i en stekpanna innan) samt toppa med sköljd ruccolasallad
Smaka av med salt och peppar. Skala och finhacka löken. Servera köttet med tomatsalladen och baguetten. Blanda tomater, lök, smulad ost, vinäger och olja
Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Häll ut det mesta av marinaden från paprikanoch tillsätt paprikanoch blanda runt
Vänd sedan runt den kokta potatisen med strimlad färsklök och mynta samt små bitar av fetaost. Smält smöret tillsammans med honung, spiskummin och fint skuren chili
I veckan köpte jag ett gäng grillade kycklingklubbor på Maxi som vi ätit på kvällarna med lite sallad och tänkte att lite marinerad paprika kunde vara gott till som variation
Placera äggplantorna och paprikorna i en ugnsfast form och täck över med aluminiumfolie. Stick sma hal i äggplantorna med hjälp av en spetsig kniv (för att undvika en explosion i ugnen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.