Burek – Filopaj med fetaost 1 pkt färdig filodeg ca 500g. 14 st ägg. 1500 g Keso helst ekologisk mittkok.expressen.se
Burek - Grädda i mitten av ugnen på 225 grader tills bureken blivit gyllenbrun. 29 Feb. 10. 41. Twitter. Facebook. BurekNatglie
Burek med fetaost och mynta filodeg. 1fetaost à 150 g. 1färsk mynta, finskuren. 1salt, om osten är osaltad. 1olja för stekning eller friteringFinhacka myntan Svt
Bez ovog RUČKA,ne čekajte nedelju. Napunila sam paprike sa preukusnim filom i sve oduševila ukusom.youtu.be
Omiljeno jelo svih Austrijanaca: Sprema se u tiganju, a potrebna su vam samo 3 sastojka! (RECEPT)stil.kurir.rs
Burek sa sirom za čas! Stavite preostali sir i na kraju, nagužvajte poslednji dio kora i natopite. Ostavite sa strane tri kore za oblaganje tepsije (ja sam odvojila četiri, jer su veoma tanke), a ostale podijelite na tri dijela www.natanjiru.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.