Bullarmed. Bullar på väg på gräddning. Fyllning med smör, muscovadosocker, nötterochrussin. upp degen på mjölat bakbord och låt den vila en stund medan du gör fyllningen
Det här är bullarmed fantastiskt god smak och bra tuggmotstånd. Pensla bullarnamed uppvispat ägg. Eftersom gojibären åker med i skållningen blir bären mjuka och saftiga
Jättegod limpa med lågt gi-värde. Blanda ner yoghurten, rivna äpplet och honungen. Ett rör-ihop-bröd som blir väldigt saftigt med många nyttiga ingredienser
Ekologiska produkter känns alltid fräscht, men om du vill välja någon produkt som ska vara eko så skulle jag tipsa om att vara särskilt noga med att använda ekologiska russin, eftersom produkter från druvor (alltså vindruvor, russin, vin) ofta är hårt besprutade
Auberginpanna medrussinochnötter. Igår var det dags att testlaga nästa indiska maträtt från loppisboken Hurry Curry, en vegetarisk rätt som inte gick hem hos den yngre generationen här hemma (har visst inte lyckats med mina egna råd och tips kring att få barnen nyfikna på nya smaker, som jag bland annat tar upp Här ) men vi vuxna gillade dock den annorlunda söt/starka kryddningen
Låt bullarna jäsa övertäckta med bakduk till. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
Här är ett riktigt gott recept med en variant där jag har blandat kanel och kardemumma i bullarna. Rulla ihop rektangeln på längden och skär bullarna i små bitar, ca ett par centimeter breda
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Fortsätt med andra deghalvan. Låt bullarna sedan svalna under en bakduk. Smula jästen i en bunke och häll över lite av mjölkblandningen i så att jästen löses upp, häll i resten av mjölken, kardemumman, saltet och sockret
Det blev bullar fyllda med äppelbitar frästa i smör och smaksatt med socker och kanel. I dag när mitt barnbarn Elvira var hos mig bestämde vi oss för att baka bullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.