Bullar är som godast varma särskilt ihop med kaffe. Bre på smör och ringla på rikligt medKardemumma. Kardemummabullar är minst sagt lika goda som vanliga
Jag älskar när man har bakat bullar och man man tar en när den fortfarande är varm och sätter sig i soffan med en gammal eller ny tidning och bara kan slappna av
Har Du ingen assistent, är det muskelkraft eller elvispen med degkrokar som gäller. Det doftar godsaker i hela huset och snart ska jag luta mig tillbaka och moffa bullar och dricka mjölk
Rulla ihop bullarna och lägg dem i formar. Säsongens godaste ♥Tänk lussekatt fast i kanelsnäckeform med riven vit choklad & riven mandelmassa som fyllning, kryddat med en aning kardemumma
Låt bullarna jäsa övertäckta med bakduk till. Bullar till fikat är en riktig klassiker. Senast jag bakade gjorde jag en ny variant av snurror, som jag fyllde med vaniljkräm, smör, socker och mald vaniljstång
Pensla med ägget. Forma degen till bullar och jäs i ytterligare 30 minuter. Lös upp jästen i vattnet. Blanda i övriga ingredienser och låt jäsa i 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.