Jo, började dagen med att baka bullari massor, vetelängd o nutellabollar. Ja, litemuffins med. Jo, började dagen med att baka bullari massor, vetelängd o nutellabollar
Dessa bullar är kalljästa, det gör att de blirlitewienerbrödsaktiga. Fyllning. De går utmärkt att frysa in efter jäsningen och grädda dem i ugnen enligt receptet när man vill ha färska bullar
Bullartillfikat är en riktigklassiker. Låt bullarna kallna under bakduk. Receptet är enkelt, men jag brukar oftast ändra på smaksättningen, lite efter vad jag är sugen på
En av mina absoluta favoritbullar. Vaniljkrämen och glasyren gör bullen saftigtkrämig. Kavla ut bullarnatill runda plattor och lägg upp dem direkt på pappersklädda plåtar
Lös upp jästen i vattnet. valfritt. Blanda iövrigaingredienser och låt jäsa i 30 minuter. Forma degen tillbullar och jäs iytterligare 30 minuter. Grädda i 200-225 grader i ca 10 minuter. 1 msk brödkrydda (valfritt). 1 dl farinsocker. 1 ägg tillpensling
vaniljbullar,. kanelbullar,. Anette AulikHissing,. Bakade liteolikabullari dag. Äppelbullar. Här kommer receptet på tre olika , men du kör samma grunddeg till alla, välj själv vad du vill ha för fyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.