Alla recept är gluten- och mejerifria. Bästa betyget från dottern. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. Låt degen stå i 10-15 minuter. Låt stå och jäsa i 75-90 min. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. ) 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C
)Grädda i ugnen ca 10-15 minuter. Malmö. den andra kakan jag bakade ikväll var ett test för att se om man kan fixa en glutenfri kladdkaka lika enkelt som en vanlig
Har du en AGA-spis passar den vanliga ugnen, topp höger, bäst. När smöret blivit rumsvarmt - vispa ihop alla ingredienser utom mandelspån till en icing
Efter att ha testat lite olika glutenfria våffelrecept men aldrig blivit helt nöjd med resultatet har jag nu experimenterat mig fram till det i mitt tycke perfekta receptet
Bästa glutenfria sockerkakan. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 30-40 minuter. Jag har bakat till ett sommarcafé som bland annat beställde glutenfria sockerkakor
Genom att låta saffranet dra i lite sprit får bullarna gulare färg och mer saffranssmak. Jag gjorde lussekatter av halva degen och bullar och längder med mandelmassa och vit choklad av den andra halvan
Även denna är från Amarula Cream-jobbet. Där fick jag bara en nonchalant blick som sa -Eeehh. LinkedInTwitterE-postFacebookGooglePinterestSkriv utGillaGilla Laddar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.