Buljongbräserad fläskkotlett med smörslungad spenat och pepparsås (långkok)
Vardagslyxaren
Vardagslyxaren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 4 fläskkotletter
  • 1 gul lök
  • 2 st köttbuljong-/oxbuljongtärningar + 1 L vatten (jag tog en oxbuljongtärning och en köttbuljongtärning då jag bara hade en av vardera hemma)
  • köttbuljongtärning
  • 3 st lagerblad
  • Vitpeppar
  • 1 tsk örtkrydda
  • Salt
  • Peppar
  • 1/2 msk mortlad peppar (jag använde hel rosépeppar, hel grönpeppar, mald kryddpeppar och hel svartpeppar samt lite mald vitpeppar, mortlade hela pepparn)
  • 2,5 dl grädde
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 msk tomatpuré
  • 1/2 köttbuljongtärning Salt
  • 1 pkt fryst bladspenat 250 g Saften av
  • 1 klyfta citron
  • 1 pressad vitlöksklyfta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.