Bulgursallad med grönkål och ädelost
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl bulgur
  • 5 dl vatten
  • 150 g katrinplommon, urkärnade
  • 1 dl vinglögg
  • 2 st äpplen
  • 1 st citron, pressad saft
  • 1 st röd lök
  • 1 msk olivolja
  • 150 g grönkål
  • 1 bit ädelost (ca 140 g)
  • Salt, efter smak
  • Peppar, efter smak
  • 3 dl bulgur 5 dl vatten 150 g katrinplommon, urkärnade 1 dl vinglögg 2 st äpplen 1 st citron, pressad saft 1 st röd lök 1 msk olivolja 150 g grönkål 1 bit ädelost (ca 140 g) Salt, efter smak Peppar, efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.