Den här stod på buffébordet och blev najs. Koka tills de är mjuka. Låt stå kallt fram till servering. Vi gjorde den dagen innan så den fick gosa ihop sig
Jag har haft span på ett bröd ett tag nu och när mamma undrade om jag kunde bidra med något tillpåskbuffén kom jag att tänka på brödet men det visade sig då att jag glömt att spara sidan som favorit men efter många olika sökningar hittade jag tillslut samma bröd fast på en annan blogg
smör till stekning. Fräs kantarellerna i en stekpanna men en klick smör till vätskan ha försvunnit. Blanda i ägg och mjölk under omrörning rör tills det är en slät smet
Bara att skära till de färdigkavlade plattorna, lägga i formar, fylla och sedan in i ugnen. Du kan även förbereda fram till gräddningen och förvara dem i kylen under tiden
Superlätt att göra, enkelt att göra till en hel samling folk och väldigt gott. Jag gjorde ganska små bullar så att det skulle räcka till många men du kan också öka och göra något större bullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.