Det blev verkligen himmelskt. I den här rätten ska zucchinin nämligen hyvlas med osthyvel och sedan läggas ut på galler eller i ett durkslag för att saltas ur en liten stund
Så nu blir det inlägg om rullar igen. Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
KallskuretPå överraskningsfesten vi hade för ett par veckor sedan bjöd vi på Italiensk buffé. Enkel och god mat att förbereda då det är många gäster och man inte har så mycket plats för varmhållning
Utifrån det började jag sedan fundera på vad man kan äta till och resultatet blev denna väldigt goda spanska (typ) buffé, mojo rojo, kyckligbiffar, ugnsrostade tomater med oliver, bröd och saltrostade potatisar
Pappa gav mej en bit älgstek och så spann jag vidare på det temat med sikrom, kallrökt lax, pepparrot, rotfrukter, västerbottensost, rödbetor, havtorn, hallon och choklad och en Nordisk buffé var född
Pastasallad á la Gina (för 4 om salladen är huvudrätt, 8 om det är buffé)250 g penne eller annan pasta10-12 soltorkade mjuka tomater i olivolja1 dl svarta oliver1-1½ msk torkad timjanca 1 tsk flingsaltknappt 1 tsk svartpeppar ur kvarn200 g mozzarellaostca 5 msk späda färska timjanblad150 g jamón serrano, parmaskinka eller rökt skinka (kan uteslutas)1 rejäl bunt rucolasalladca 25 fina basilikabladdressing, se nedanBörja med dressingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.