16 st
äggvitor 3 dl strösocker 1 dl hasselnötter 3 msk marsansåspulver kallrörd Fyllning: 3 dl vispgrädde 200 g hallon Garnera med: 25 g choklad smält Ugn: 175° 8 bitarVispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret lite i taget under vispning. Vispa till en blank maräng.
1 Hacka
nötterna och blanda hälften med marsansåspulvret. Rör ner i marängsmeten.
1 Bred
ut på en plåt med bakplåtspapper. Strö över resten av nötterna och grädda i 20 minuter. Vänd upp på bakplåtspapper och låt kallna.
1 Vispa
grädden och bred över bottnen. Strö på lätt tinade hallon och rulla ihop. Ringla över smält choklad.
Ingredienser Portioner. 12 bitar 300 g mandelmassa 1 ägg 2 äggvitor Fyllning 4 dl vispgrädde rivet skal och juice av ca 1/2 citron 1 dl florsocker 2 äggulor 4 passionsfrukter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.