Budapestrulle
www.hemtrevligt.se
www.hemtrevligt.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 st äggvitor
  • 13 dl strösocker
  • 11 dl hasselnötter
  • 13 msk marsansåspulver
  • 13 dl vispgrädde
  • 1200 g hallon
  • 125 g choklad
  • 16 st äggvitor 3 dl strösocker 1 dl hasselnötter 3 msk marsansåspulver kallrörd Fyllning: 3 dl vispgrädde 200 g hallon Garnera med: 25 g choklad smält Ugn: 175° 8 bitarVispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret lite i taget under vispning. Vispa till en blank maräng.
  • 1 Hacka nötterna och blanda hälften med marsansåspulvret. Rör ner i marängsmeten.
  • 1 Bred ut på en plåt med bakplåtspapper. Strö över resten av nötterna och grädda i 20 minuter. Vänd upp på bakplåtspapper och låt kallna.
  • 1 Vispa grädden och bred över bottnen. Strö på lätt tinade hallon och rulla ihop. Ringla över smält choklad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.