200 g
fryst bladspenat, ta upp den ur frysen dagen innan den ska användas och låt den tina i kylen, eller tina den lite försiktigt i mikron precis innan den ska användas
1 burk
kronärtskockshjärtan ca 400 g (avrunnen vikt ca 250 g)
1 dl
crème fraiche
300 g
naturell cream cheese
2 dl
riven lagrad ost, t.ex. prästost, västerbotten eller parmesan
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Tomater, lök och vitlök blandades med spenat och jag använde Kabanoss och slantade i några Korvish svartpeppar men det går bra med vilken korv som helst
På lunchbordet idag, en delikat vegetarisk paj med lite medelhavsinspirerad touch. Skördetid och obegränsade möjligheter att improvisera denna köttfria måndag
Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.