Fyllt medörter,lagradostoch smör. Bred på smör och strö ostochörter över. Ett matbröd som är väldigt gott och som sätter fart på livsandarna är det här brytbrödet
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Toppa medörter av något slag. Strö över osten. Tillsätt det övriga och blanda väl. Ös upp degen på bänken och arbeta den ordentligt tills den är jämn och elastisk
Eller som jag gjort med gårdagens rester, brett på ett tjockt lager på en tjock skiva vitt bröd och toppat medost som jag låtit stå i ugnen ett par minuter tills osten smält
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskostmed soltorkade tomater, rökt skinka ochcheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt medörter, vitlök ochparmesanostoch smarriga och varma cocktailtomater
Gjorde ju då denna gång medphiladelpiaostmed grillad paprika, pepparsalami använde vi då det är vår favorit ochcheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt medörter, vitlök och mozzarella, tomat, olivolja, balsamvinäger och basilkasallad till
Dela körsbärstomaterna i kvartar och dela mozzarellan med fingrarna i mindre bitar. Stansa ut runda eller fyrkantiga raviolis (eller skär med vass kniv)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.