Lägg över i folieformar, form eller långpanna. Låt den gärna ha lite hård kärna kvar så blir den perfekt till serveringen - speciellt om den värms igen
Tillsätt nästan allt mjölet och arbeta degen kraftigt med elvispensdegkrokar eller hushållsmaskin. Vi gjorde två olika bröd, det första var ett ljust brytbröd som blev fluffigt och väldigt gott
Rör om tills osten smält. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Kanon och enkelt. Det är också viktigt att äta sunt och heller inte snåla på det goda i livet. Till serverade jag såklart en riktigt fet bearnaisesås som ni har recept på här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.