Brysselkålsgratäng. Brysselkålsgratäng. Brysselkålsgratäng. Brysselkålsgratäng. Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, senap, dill, salt och peppar, häll över brysselkålen, toppa med osten och grädda i 200 grader i ca 40 min. Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, senap, dill, salt och peppar, häll över brysselkålen, toppa med osten och grädda i 200 grader i ca 40 min
Bred blandningen över gratängen, toppa med osten. Ett paket ärtskott kostar 17,90 i min affär, medan ett kilo torkade ärtor kostar 14,90 och räcker till massvis med ärtskott. Relaterade 17,90 i min affär, medan ett kilo torkade ärtor kostar. 14,90 och räcker till massvis med ärtskott
igår hade jag tjejmiddag och i värmen bjöd jag på en stor sallad med diverse tillbehör. gör samma sak med gurkan och skär den och morötterna i sneda bitar
Brysselkålsgratängmed ädelost och bacon. Du som vill ha gratängen vegetarisk kan utesluta baconet och istället strö på rikligare med rostade pumpakärnor
Såhär innan jul passar väl ett nytt recept med brysselkål perfekt. Denna gratäng kan man äta som den är med lite sallad om man vill ha vegetariskt, annars passar en bit kyckling eller fläskkött (kotlett/fläsk/bacon) kanon till gratängen
Brysselkålsgratängmed kycklingben. Har dock dragit ner lite på löpningen då jag får problem med fötter och ben om jag springer för mycket, passar väl rätt bra nu när det blir kallare också att köra mer inomhusträning istället
Smaka av med ett par nypor socker. Servera hela anrättningen med ris och rikligt med hackad koriander. Avsluta med att ha i potatis och kikärtor och låt puttra i ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.