Brysselkål med tranbär, pekannötter och ädelost
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram brysselkål 2 msk olivolja 0 st salt 100 gram pekannötter 0,75 dl tranbär , torkade 100 gram ädelost 0 st peppar Dressing 1 tsk honung 1 tsk äppelcidervinäger 1 msk olivolja 0 st salt 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal: 401,5 Protein: 10,8 gram Fett: 34,7 gram Kolhydrater: 9,4 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.