Ingredienser Portioner. ca 30 st 50 g smör 3 dl strösocker 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl ljus sirap 1 tsk vitvinsvinäger 1 krm salt Till garnering 1 tsk flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Mixa med stav, smaka av med svartpeppar och lite salt. En förrätt på pilgrimsmusslor och gröna ärtor. Krydda musslorna med lite svartpeppar samt flingsalt
Det var första gången jag kom i kontakt med temperering och gjutning av choklad. Resultatet är inte annat än vad man kan förvänta sig med en så fantastisk lärare som jag
6 bufféportioner 500 g brysselkål 2 gula lökar 2 msk smör 1 1/2 msk mörk sirap 2 tsk äppelcidervinäger 2 lagerblad 3 dl äppelmust salt och svartpeppar 1 kruka persilja Till servering ribbestek Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Låt svalna och blanda med potatismjöl, äggulor, salt och hälften av smöret. Man måste ändå imponeras av dem när vanligt vill-ha-tjat övergår i förhandling och strategi
Vispa smöret fluffigt med hjälp av en elvisp och smaksätt med flingsalt. Låt stå och puttra tills det antar en gyllenbrun färg och får en nötaktig doft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.