600 g kycklingbröst med skinn. Kycklingbröst600 g kycklingbröst med skinn 2 klyftor vitlök 1 dl timjan olivolja och smör, till stekning peppar salt. Brynt hasselnötsmör100 g smör 100 g skållade hasselnötter
Ingredienser Portioner. ca 30 st 50 g smör 3 dl strösocker 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl ljus sirap 1 tsk vitvinsvinäger 1 krm salt Till garnering 1 tsk flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Klockan 22 i lördags fick jag för mig att jag skulle testa att koka kola utan termometer. Jag och en kompis höll egentligen på att göra oss i ordning för utgång, men när andan faller på då är det inte mycket annat att göra
I år testade jag en ny variant av kola som består av brynt smör och havssalt. Älskar brynt smör. Brynt smörkola med havssaltca 25 kolor200 g smör2 dl vispgrädde2 dl strösocker1 dl farinsocker1 dl glykos½ dl vatten1 tsk havssaltBryn smöret i en kastrull (fega inte ur med det brynta smöret, det ska vara på gränsen till för mörkt)
God fortsättning på er. 2015 har börjat ganska så långsamt här hemma hos oss. En och annan tripp ut ur huset för att köpa förnödenheter eller för att träffa en och annan vän, annars spenderas större delen av tiden lekandes med klossar på golvet eller tittandes på Netflix
Det här är det absolut saftigaste och godaste kycklingbröst jag har ätit. Hemligheten är sous vide på en relativt låg temperatur - 62 grader i 2 timmar
Fyllda kycklingbröst. Skär ett djupt snitt i kycklingbröstfiléerna så de går att vika upp. Fördela fyllningen på kycklingbrösten, vik ihop dem och stäng igen med tandpetare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.