Kakan - som både är glutenfri och helt mjölkfri - är chokladstinn, mörk och i mitt tycke sagolikt god, och serverad medfärska eller frusna/tinade hallon och grädde smaksatt med hallonflorsocker når den rent av himmelska höjder
Västerbottenpaj med kantareller. Rödvinsmarinerad Oxfransyska med hasslebackspotatis. 1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska) 1 gullök, hackad 1 rulle smördeg 4 ägg 1,5 dl créme fraiche, man kan anvä. Gott med ris som tillbehör 1 burk champinjoner 3 vitlöksklyftor, pressade 2 msk Oxfond Salt och peppar 1 st nötytterfilé Ör
Idag bjuds det på en av mina favoriter, en mjuk kaka med choklad men med färsk ingefära i. Det är väl ingen som undgått att jag älskar mjuka kakor, och det är ofta som jag kommer på mig själv att gå omkring och tänka på nya smaker och kombinationer Det som är det bästa är att man kan i stort sett smaksätta kakorna med vad som helst, och garnera kan man göra i all oändlighet
Garnera medbär. Vispa äggvitorna med sockret till ett hårt skum. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färskabär 4 st. Till garnering2-3 dl vispgräddefärskabär tex hallon och blåbär. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färskabär 4 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.