Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilikaoch en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
En variant på bruschetta - eller en toast - med salt getost och söta körsbärstomater. Spara saften som bildats i en skål och blanda den med vinäger och hackad persilja
Blanda socker med skalet från lime, citron och fint skuren basilika. Blanda med sockret. Jag har ju sett att jordgubbarochbasilika är rätt populärt, men har varit skeptisk
Idag bjuds ni på en sommrig bruschettamed brie ochjordgubbar. Till den här lilla bruschettan behövs en skiva rostat lant- eller valnötsbröd, ruccola, brieost (jag föredrar brie de meaux som har mer smak än den ganska smaklösa "vanliga"), färska jordgubbar, skinka, valnötter, reducerad balsamicovinäger och lite honung
Något vi ofta gör hemma till förrätt och som vi älskar är bruschetta. Så varsegoda - här kommer ett gammalt men alltid lika lyckat recept på bruschetta
Toppa med ditt favoritpålägg, jag hade jordnötssmör, hallon, jordgubbarochbasilika. Blanda vattnet med dom torra ingredienserna tills du har en tjock smet
Blandade ihop getost med en hackad vårlök, basilikaoch olivolja och fyllde den snittade laxfilen. Till såsen hackade jag en lök, hällde på grädde, en halv citron, salt och peppar och till sist hackad gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.