13 mozzarellaostar a 125 g. 1Créma di balsamico eller balsamvinägerGnid in bröden med vitlök och olivolja. 1Skär tomaterna och mozzarellan i mindre bitar och grovhacka basilikan. 1Blanda samman i en skål och smaka av med salt och peppar
Där blev vi bjudna på helt fantastiska bruschetta som min systerson hade gjort. Skär brödet i bitar, bred på tomatsåsen och toppa medmozzarella och lite basilika
Lägg på lite basilika på varje bruschetta. Det här var middagen i gårkväll - rostat bröd med små, varma, vitlöksdoftande grillade tomater, mozzarellaost och basilika
Att passa på att göra färskostmedan ramslöken står i backen är ett måste för mig. Det man gör är att värma upp filmjölken och gräddfilen i en kastrull tillsammans med en nypa salt/valfri krydda och därefter sila den genom en silduk, en halvgles bomullsväv i ett durkslag fungerar utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.