Så är vi då inne på sista dagen i midsommarhelgen och imorgon är det dags att jobba igen. Nåväl, när det är helg har man ju tid att lyxa till det lite extra med frukosten som idag blev så sen att den blev en brunch
Det blir en repris till imorgon på det sista bovetet. Låt stå en stund och stek sedan tre pannkakor i kokosolja på medlevärme, ett par minuter per sida
Nypressad apelsinjuice En Foccacia signalerar medelhav, fyll den med precis det du själv vill. Idag på förmiddagen serverades en liten medelhavsinspirerad Brunch till några vänner
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.