Brummers kalvlever med bercy-sås
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Portioner: 4 Bercy-sås 1 1/2 dl vatten 1/2 gul lök 1 1/2 msk konc kalvfond 1 1/2 dl torrt vitt vin (eller matlagningsvin) 1/2 msk torkad dragon 1 msk torkad körvel 3 msk kapris färskpressad juice av 1/2 citron 1/2 tsk salt 1 krm grovmalen svartpeppar 2 tsk maizena majsstärkelse 1 msk kallt smör 1/2 dl finhackad persilja Kalvlever 1 msk smör 1 msk olivolja 4 skivor kalvlever (à ca 150 g) salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.