Kryddig Fiskgryta Anis och fänkål förknippas oftast med smaksättning av bröd. Fiskbuljongen kokar jag själv på benen, har sån tur att jag ofta får påfyllning av ädelfisk från snälla vänner och släktingar
Denna grytan provlagade vi i Smögen i våras och den blev snabbt en favorit hos oss. Vi hoppade över musslorna och använde räkor istället för scampi så använd det du har eller det du föredrar
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Kall citron- och ingefärssås. Tvätta händerna och hålla dig undan från folkmassor i all ära, men jag tycker att det allra trevligaste sättet att förebygga sjukdom ändå är att äta varierat och näringsrikt, för att få i dig allt som kroppen behöver för att hålla immunförsvaret fit for fight
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.